Aktivitetsytors betydelse i samhället!

October 1, 2017

 

 

 

Vårt samhälle utvecklas och förändras i rask takt. Intensiteten, våra ideal och vår livsföring ställer nya krav. Vi själva, samhället och våra sociala nätverk får svårare att hinna med i utvecklingen. Vi följer trender som allt för ofta leder mot mer likriktat samhällsbyggande. Nya boende- och livsmiljöer tenderar att bli stöpta i samma form.

 

Sverige har fina förutsättningar och möjligheter att stärka mångfald och social hållbarhet mot ett vänligare levandsklimat. 3P arkitektur ser betydelsen i och konsekvensen av fysiska möten mellan oss. 3P arkitektur driver samhällsbyggnadsfrågor ur ett vänligare och mer hållbara sociala perspektiv. Där finner vi bland annat de fysiska aktivitetsytornas betydelse som mötesplatser i de miljöer där vi lever och bor

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Senaste nyheter

February 22, 2018

September 13, 2017

July 7, 2017

July 1, 2017

May 17, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Tel: 021 14 33 33 

Email: info@ark3p.se

Kopparbergsvägen 8

Våning 8 

722 13 Västerås